RI FT LEFT LEG SHORT

IL4042

TRAINING

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70%  / Poliester i ricikluar: 30%

Vishni këto pantallona të shkurtra Reebok për meshkuj dhe sillni çdo ditë pamjen tuaj të ditës së palestrës. Ndërtimi i territ francez ju mban të rehatshëm nga mëngjesi në mbrëmje dhe xhepat anësore mbajnë të gjitha gjërat tuaja.

Produktet tona të pambukut janë tërësisht me burim nga kultivimi i qëndrueshëm i pambukut dhe janë bërë me të paktën 50% pambuk më të mirë.