RI FT LEFT CHEST OTH HOOD

100051167

TRAINING

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70%  , / Poliester i ricikluar:  30%

Stil i thjeshtë Reebok për fitore. Ky duks për meshkuj ka një logo delikate në gjoks për një pamje të qetë. Teshi francez ofron rehati gjatë gjithë ditës dhe prangat dhe buzët me shirita qëndrojnë të vendosura kur lëvizni.

Produktet tona të pambukut janë tërësisht me burim nga kultivimi i qëndrueshëm i pambukut dhe janë bërë me të paktën 50% pambuk më të mirë.