RI FT JOGGER

GL3163

TRAINING

45.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester  30%

Bëje të thjeshtë. Joggers janë të rehatshme për veshje të përditshme. Këto trenerka për meshkuj janë bërë kryesisht  nga pëlhura pambuku, përshtatja është e hollë dhe e butë për një pamje të freskët.