RI FT FZ HOODIE

GJ0644

TRAINING

60.00

Përmbajtja e produktit: 

Pambuk 80% / Poliester 20%

Një duks klasik plot stil, bazuar nga përbërja e materialit do të iu bëj të ndiheni rehat dhe në të njejtën kohe të dalloheni pës stil klasik.