RI CLASSIC TEE

GJ0640

TRAINING

Original price was: €20.00.Current price is: €14.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Mbani pamjen sportive jashtë palestrës. Kjo bluzë pambuku për meshkuj ndjehet e butë dhe komode gjatë gjithë ditës. Një logo e Vektorit anash bluzës jep detajet e reebokut klasik.