RI BL COTTON LEGGING

GU5118

TRAINING

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / Material elastik 7%

Një pamje me stil në palestër është e garantuar me dollapët e Reebok! Dizajni që tërheq vëmendjen plotësohet me një logo të shtypur në këmbë,trenerkat ndjehen shkëlqyeshëm në lëkurë falë rehatis së shkëlqyeshme të veshjes dhe sigurojnë një përshtatje të rehatshme falë brezit të gjerë të belit.