RI AOP CREW

HM9321

TRAINING

42.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% ,  / Poliester: 30%

Vishni këtë duks për meshkuj Reebok për udhëtime të këndshme në mëngjes në palestër. Pëlhura e butë prej leshi siguron që të arrini ne cak duke u ndjerë  ngrohtësinë , poashtu shiritat në pranga dhe buzë mbulojnë ftohjen.

Produktet tona të pambukut janë tërësisht me burim nga kultivimi i qëndrueshëm i pambukut dhe janë bërë me të paktën 50% pambuk më të mirë.