RI 3B TEE

H57742

RUNNING

27.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Run Icons Running Tee u krijua për lëvizje – nëse jeni duke shkuar për një vrap të shpejtë përpara punës, ose duke bërë një milje shtesë në fundjavë.

Me përshtatjen e saj klasike dhe pëlhurën e butë si pjeshkë që ajroset, maja ofron lëvizshmëri të lehtë sa herë që goditni trotuarin. Duke përdorur materiale thithëse ose thithëse të djersës, produktet adidas AEROREADY ju mbajnë të ndiheni të thatë.

Inkorporoni me lehtësi bluzën në garderobën tuaj të stërvitjes falë dizajnit minimal dhe logos reflektuese.