RHINE STONE BRA

IW6206

ORIGINALS

Original price was: €90.00.Current price is: €63.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme e jashtme: Baza rrjetë poliestër e ricikluar me diamant të rremë
Pjesa e brendshme: Pambuk: 93% , Elastan: 7%

A ka ndonjëherë një veshje apo që nuk është më e mirë me diamantët e rremë? Kjo top dy-në-një përmbledh trashëgiminë e adidas me një këndvështrim Y2K. Të veshura së bashku ose më vete, pjesa e sipërme e rrjetës së mbuluar me gurë të rremë dhe braleta e veçantë japin një deklaratë. Ata të dy kanë të gjithë gamën e ekzagjeruar për të cilën ishte i njohur fillimi i mijëvjeçarit, plus një rehati shtesë.