RETROPY E5

GW0561

ORIGINALS

Original price was: €140.00.Current price is: €98.00.

Përmbajtja e produktit:

Atletet e përditshme me rrënjë në botën e vrapimit.
Ju nuk ngatërroni kur bëhet fjalë për stilin. Pamja juaj është klasike, por e guximshme, dhe kështu ju pëlqen. Të frymëzuara nga vrapimi, por të krijuara për veshje të përditshme, këto atlete adidas Retropy E5 kanë një dizajn premium të përzierjes së materialeve që është e lehtë për t’u veshur lart ose poshtë. Pra, shkoni përpara, kombinoni ato me xhinset tuaja të preferuara ose djersitjet tuaja të preferuara. Sido që të jetë, amortizimi Boost shton rehati në çdo hap.