RESPONSE CL W

ID4290

ORIGINALS

Original price was: €120.00.Current price is: €84.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme e tekstilit me veshje kamoshi
EVA e ndërmjetme
Pjesa  e jashtme gome

Jeni gati për çdo gjë. Këto atlete adidas Response CL kanë një strukturë të ndërtuar të frymëzuar nga vrapuesit e shtigjeve. Një shollë e mesit e butë dhe e lehtë ju mban rehat edhe gjatë punëve më të vështirë në oborrin e shtëpisë.