RELAXED TP

HM2144

ORIGINALS

44.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

PANTALONA KLASIKE TRACK TË BËRA PËR KOMOFORT.
Sallë pritjeje në stil. Pantallonat tip “adidas” janë një klasik me 3 vija, dhe këto sapo kanë marrë një përditësim në ngjyrë franceze super të butë.