REGI18 TR PNT

CZ8657

FOOTBALL/SOCCER

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i recikluar 100%

Trenerka të poshtme për meshkuj nga adidas, të cilat mund t’i shfrytëzoni pas apo gjatë ushtrimeve. Ju ofrojnë fleksibilitet gjatë lëvizjeve dhe rehati.