REG 2PC SOL

CV4643

SWIM

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit: 

Thurje najlloni e recikluar 78% / Material Elastik 22%

Shkoni në plazh për një ditë dielli dhe rrezituni me këto bikini sportive të cilat janë bërë bërë prej pëlhure të butë rezistente ndaj klorit. Lidhjet e larta prapa qafës dhe shpinës shërbejnë për një përshtatje .