REEBOK XT SPRINTER 2.0

H02856

RUNNING

21.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Për fëmijët që preferojnë të vrapojnë me shpejtësi sesa të ecin. Këto atlete Reebok të djemve janë të zbutura, të rehatshme dhe super të qëndrueshme. Pjesa e sipërme e ëmuar ka lidhëse të shtrirë, kështu që vogëlushi juaj humbet zero sekonda kohë për lojë.