REEBOK SPLIT FLEX

DV6304

STUDIO

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik/Gomë

Pjesa e poshtme: Gomë

Frymëzuar nga trashëgimia Reebok, këto atlete trajnuese për femra sjellin fleksibilitet dhe lehtësi lëvizjeje në stërvitjet tuaja. Ato kanë një pjesë të sipërme të shtrirë me një çorap të ngjashëm. Një rrip i lëvizshëm silikoni mundëson mbështetje shtesë të mesit. Ndarja në mes ju lejon të lëvizni të qetë në të gjitha drejtimet.