REEBOK SPEED BREEZE

DV3984

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Për stërvitje ose për shëtitjet në qytet, këto atlete janë të dizajnuara për vrapime ose lëvizje nëpër rrugë të mbushura. Ato përmbajnë një rrjetë të sipërme pa frymë dhe kanë shtresa shkumash për t’ju dhënë rehati të butë të mbështjellë. Detajet e gomës në pjesën e jashtme shtojnë kontrollin dhe qëndrueshmërinë, duke ju bërë të mbani barazpeshimin.