REEBOK RUNNER 4.0

FY7672

RUNNING

50.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Rrjetë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete janë bërë për vrapime në distanca të gjata. Ato kanë një rrjetë të sipërme pa frymë dhe janë të mbushura me shtresë për një rehati super të butë.