REEBOK RUNNER 3.0

CN6807

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Rrjetë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete për meshkiuj janë bërë për vrapime në distanca të gjata. Ato kanë një rrjetë të sipërme pa frymë dhe janë të mbushura me shtresa EVA për një rehati super të butë.