REEBOK RUN CRUISER

DV3923

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Rrjetë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete janë bërë për ditët tuaja të përditshme. E sipërmja e tekstilit sintetik ka një pamje të hijshme dhe të lehtë. Goma në thembra siguron stabilitetin aty ku ju nevojitet më së shumti.