REEBOK ROYAL REWIND RUN ALT

GY1735

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Krijo pamjen e tyre që të përputhet me atmosferën e tyre. Nga datat e lojërave deri te loja që luajnë jashtë, këto atlete Reebok për fëmijë mbajnë këmbët e vogla në lëvizje. Një dizajn me vija anësore sjell një gamë të re ngjyrash në pamjen e tyre. Një rrip me grep dhe lak i mban këmbët e tyre të sigurta gjatë çdo aventure.