REEBOK ROYAL PRIME MID 2.0

HP6797

TENNIS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Jepini atij një shtresë tjetër stili kudo që ta çojë dita. Këto atlete Reebok me prerje të mesme janë perfekte për djalin që dëshiron të përmirësojë pamjen e tij. Vijat e kontrastit mbështillen rreth këpucës dhe skeda e thembra e bën rrëshqitjen e lehtë.