REEBOK ROYAL PERVADER

FV0184

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë/ Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Atletet shtojnë një kthesë të freskët në ikonën e stilit të rrugës. E sipërmja ofron një ndjesi të butë, si dhe ofron komoditet gjatë gjithë ditës.