REEBOK ROYAL GLIDE SYN

DV4501

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë/ Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete lëkure rimagjinojnë modelet e viteve ’80 për rrugët e ditëve moderne. Ngjyrat e kontrastit në vija anësore dhe në  thembra i japin stil atleteve. Atletet kanë një mes të ngushtë për rehati gjatë gjithë ditës.