REEBOK ROYAL GLIDE RPLCLP

DV8946

RUNNING

15.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë/ Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete lëkure rimagjinojnë modelet e viteve ’80 për rrugët e ditëve moderne. Ngjyrat e kontrastit në vija anësore dhe në  thembra i japin stil atleteve. Atletet kanë një mes të ngushtë për rehati gjatë gjithë ditës.