REEBOK ROYAL CL JOGGER 3

GZ2402

RUNNING

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Stili klasik gjithmonë është në modë. Joggers Royal Classic do t’iu bëjnë pamjen tuaj të paharrueshme. Lidhja e brendshme ndihmon të ndjehen të rehatshme ndërsa ju dhuroni një pamje tërheqëse, dhe komoditet në këmbë.