REEBOK ROAD SUPREME 4.0

100075255

RUNNING

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme prej lëkure dhe tekstili
Veshje tekstili
EVA e ndërmjetme
Pjesa e jashtme gome

Dërgojeni atë nga dera gati për aventurat e ditës. Këto atlete Reebok kanë një pjesë të sipërme me materiale të përziera me stil atletesh vrapimi që duket aq mirë . Një shollë e mesme EVA mbron udhëtimin e tij në çdo hap të rrugës. Dizajni elastik i dantellës përfundon me një mbyllje me grep .