REEBOK PRINT LUX

DV4244

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Rrjetë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Gjeni veten në Reebok Print Lux. Ultraknit e sipërme e saj ofron ndërtim pa probleme që është me shkëlqim dhe i rehatshëm. Këto atlete janë të përsosura edhe për stërvitje të lehta dhe për stërvitje me intensitet të lartë interval.