REEBOK ID CAMO CREW

HE8173

TRAINING

44.00

Përmbajtja e produktit:

70% Pambuk / 30% Poliester i ricikluar

Pëlhura shumë e butë prej leshi ju mbështjell me rehati nga lindja e diellit deri në perëndim të diellit. Shiritat në pranga, buzë dhe qafë i japin një pamje të pastër dhe të bashkuar.