REEBOK FLEXAGON ENERGY TR

DV4778

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Rrjetë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete ofrojnë rehati të lehtë kur punoni drejt qëllimeve tuaja stërvitore. Ato janë bërë nga rrjetë pa frymë me rrjetë mbështetëse në mes. Goma e vendosur strategjike në pjesën e jashtme siguron stabilitet dhe tërheqje.