REEBOK EVER ROAD DMX 2.0

DV5824

WALKING

18.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Të thjeshta dhe të drejtuara, këto atlete janë ndërtuar për rehati në shëtitjet e përdithsme ose në palestër. Ato kanë një rrjetë të sipërme të frymëmarrjes për të ndihmuar që këmbët të ventilohen mirë. Astroride siguron një ulje të butë në çdo hap, dhe thembra ndihmon në mbështetjen tuaj.