REEBOK COURT ADVANCE

100010619

TENNIS

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Këto atlete për femra bashkojnë ikonat Club C 85 dhe Club C Revenge për të bërë “Corty Advance”. Kaq komode dhe të mbështjella me shkumë, mund të dëshironi t’i vishni gjithmonë. Ngjyrosjet me ngjyra të ndezura dhe një shpotë e mesme me platformë përforcojnë pamjen tuaj.