REEBOK CARDIO MOTION

CN6679

STUDIO

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Vendosni seancat tuaja të vrapit në nivel tjetër. Dizajni me prerje të ulët, teknologjia 360 shkallë  dhe rrotat fleksibël të përparme të këtyre atleteve kardio ju lejojnë të lëvizni me lehtësi, duke ofruar mbështetje elegante dhe mbështetje të lehtë në çdo hap të rrugës.