REEBOK AM COURT

GX1458

CLASSICS CORE

27.00

Përmbajtja e produktit:

ATLETET E FRYMËZUARA NGA TRASHËGIMIA PËR MVPS të vegjël

I pastër. Klasike. Reebok. Përforconi pamjen e këndit të lojërave për fëmijë me këto atlete . Pjesa e sipërme e lëmuar ofron një ndjesi të lehtë ndërsa vrapojnë, kërcejnë dhe luajnë. Rripat me grep dhe lak i bëjnë ato të lehta për t’u vendosur dhe hequr.