REEBOK ALMOTIO 5.0 2V

EF3328

RUNNING

SKU: EF3328

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë/ Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete për fëmijë ofrojnë rehati dhe qëndrueshmëri për lojën e përditshme. Ato kanë një rrjetë të sipërme pa frymë, me mbulesa lëkure të guximshme. Logoja e guximshme e Delta tregon stilin e nënshkrimit të Reebok.