REEBOK ALMOTIO 4.0 LTR

DV8683

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë/ Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete për të rinjë ofrojnë rehati dhe qëndrueshmëri për lojën e përditshme. Ato kanë një rrjetë të sipërme pa frymë, me mbulesa lëkure të guximshme. Logoja e guximshme e Delta tregon stilin e nënshkrimit të Reebok.