REAL H JSY

HF0291

FOOTBALL/SOCCER

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

E pastër, klasike dhe e krijuar për të shënuar një moment historik. Pamja e përjetshme e kësaj fanelle të adidas Real Madrid është e theksuar me detaje vjollce të lehta dhe një distinktiv të përsëritur klubi të ngulitur në pëlhurën e bardhë. Ky version i këmishës është krijuar për t’i mbajtur fansat rehat me AEROREADY që largon lagështinë. Një shenjë “120 vjet” feston 120 vjet të futbollit mbretëror. I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.