RBK ROYAL COMPLETE CLN 2.0

EF6844

TENNIS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete të frymëzuara nga tenisi kanë një pamje të hijshme, që i përshtatet të gjithëve. Detajet e qepura Reebok në pjesën e sipërme të lëkurës i mbajnë ato autentike, si dhe krijojnë një pamje moderne. Profili i prerjes së ulët i jep pamje dhe stil urban.