RBK ROYAL COMP CLN 2V

DV9206

TENNIS

11.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Bëhuni gati për vrap. Këto atlete për fëmijë janë me një konstruksion të guximshëm dhe një shtrirje të jashtme të mprehtë. Mbylljet e kyçeve dhe lidhjeve i bëjnë këto atlete të lehta për tu futur dhe larguar nga këmbët e fëmijëve.