RBK FULGERE SLIDE

CN6472

SLIDE

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Lëkurë sintetike

Këto papuqe të bëra për ditë vere vijnë me ngjyra të forta si dhe ofrojnë një butësi dhe lehtësi në mbathje.