RAPIDASPORT K

HP6125

RUNNING

Original price was: €65.00.Current price is: €46.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme e tekstilit të përzier me mbivendosje  pa qepje
Veshje tekstili
Pjesa e sipërme përmban një minimum prej 50% përmbajtje të ricikluar

Fëmijët kanë shumë mendime. Një që është e garantuar? Këto atlete adidas janë kombinimi perfekt i rehatisë dhe stilit. Pjesa e mesme fleksibël e Bounce kujdeset për anën komforte të gjërave, ashtu si dhe pjesa e sipërme e përzierjes së materialeve me frymëmarrje. Dhe stili? Jo vetëm që është e pamohueshme, por ngjyrat shkojnë me çdo veshje, në çdo kohë. Shitur.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.