RAPIDASNOW BTW C

AH2604

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Çizmet e dëborës per femije janë bërë për ti mbajtur të qetë, nëse janë duke eksploruar në borë. Të ndërtuara me një tekstil të butë të sipërm, ato paraqesin një bazament të izoluar për të mbajtur këmbët e tyre komod dhe të thatë. Vrima e qëndrueshme e gomës siguron tërheqje në sipërfaqet e mbuluara nga dëbora.