RAPIDARUN X J

G27446

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Bëhuni gati për të vrapuar rreth parkut, në palestër, ose thjesht dil për qejf në rrugët e qytetit dhe ndjeje komoditetin që ofrojnë këto atlete.