RAPIDARUN J

EF9246

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Ju do të godisni rrugët me këto atlete. Pjesa e sipërme e frymëmarrjes ju mban të freskët. Një shtrirje e qëndrueshme gome dhe jastëk i butë i mesit nënkupton rrugëtim të qetë nëpër kilometrash.