RAINBOW BP

HN5730

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Dimensionet: 11 cm x 25 cm x 34 cm

Jepini fëmijës tuaj këtë çantë shpine adidas dhe nuk do të ketë rëndësi nëse udhëtimi në shkollë anulohet për shkak të motit të keq . Ylberi i bën më të mira edhe ditët më të errëta. Gjërat do të kthehen në rrugën e duhur nesër. Ata do të shohin.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 40% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.