RADKIN CREW

DV2835

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk 70% / Poliester i recikluar 30%

Një pamje sportive e përjetshme e bërë pikërisht për fëmijë. Me duks i cili ka 3-vija në mëngë dhe trenerka për stilin origjinal të adidas Originals. Pëlhura e butë plotëson ndjesinë klasike.