RACER TR21 K

GZ7219

RUNNING

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Merrni fëmijën tuaj në shkollë ose në park. Këto atlete adidas për fëmijë janë të frymëzuara nga vrapimi dhe kanë një shtresë të mesme Cloudfoam për të bërë çdo hap të rehatshëm. Pjesa e sipërme e rrjetës me frymëmarrje ndihmon që këmbët e tyre të mos mbinxehen.