RACER TR INF

F36454

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete për të vegjlit sjellin stil të shpejtë në këmbët e tyre të vogla. Ndihmojnë fëmijët të kenë një ecje stabile dhe të ndihen komod në to.