R.Y.V. TP Q3

H11464

ORIGINALS

Original price was: €80.00.Current price is: €40.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Pantallonat e shkurtra do të thonë se do të dridheni gjatë rrugës për trenin e mëngjesit. Pantallonat e gjata janë komode në mëngjes, por jo pas drekës. Këtu është një opsion i tretë: Të dy. Këto trenerka adidas mund ti përdorni si pantallona të shkurtra dhe të gjata.