R XCITY C H.R.

HT4816

RUNNING

Original price was: €30.00.Current price is: €21.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Mbani qetësinë gjatë vrapimeve në mot të nxehtë me këtë kapelë vrapimi të paketuar nga adidas. Panelet rrjetë ofrojnë ajrim dhe HEAT.RDY ju mban rehat dhe të thatë kur temperatura rritet. Një mbyllje elastike e rregullueshme e pasme ka një vrimë të fshehur në bisht, kështu që ju mund t’i mbani flokët tuaj nga mbinxehja e qafës.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 40% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.